Újévi fogadalmakról! Avagy miért nincs a pihenés a listában?!



forrás: pixabay.com
Ebben a "miniblogban" egy apró de annál fontosabb dologról írok, ez pedig a pihenés. A pihenés alap szükséglet ahhoz, hogy legyen erőd új dolgokhoz. Ha fáradt vagy nem fogsz tudni új dolgokat felvenni a napi teendőid közé!
Tehát a nagy újévi fogadalmak közepette, érdemes elgondolkodni, hogy "oké, oké újévtől elkezdek reggelente jógázni", de ha kialvatlanul ébredek, hamar elmúlik a lendület és az önfegyelem. 
A nap 2018-ban is "csak" 24 órából áll! :) Ha túlhajtod magad, kifáradsz és még lelkiismeret furdalásod is lesz, hogy nem tartottad meg a fogadalmad! 
A téli időszak, mikor jön az újév, nem éppen a legaktívabb időszakunk! Nézd csak meg a természetet, PIHEN! Ránk emberekre a tavaszi fáradtság jellemző március táján, mikor a természet megújul, kivirágzik! Apró dolog de érdemes elgondolkozni, hogy mennyire élünk együtt, összhangban a természettel!?
forrás: pixabay.com

Visszatérve a fogadalmakhoz, ahhoz, hogy bevigyél valami új dolgot/szokást az életedbe, kell az elengedés is..., tudod a nap 24 órából áll! :) Ha valamit beleteszek, időt kell találnom rá! :)
Tehát tervezd meg azt is, hogy mit fogsz elengedni a jelenlegi életviteledből (pl. kevesebb tv nézés, kevesebb lustálkodás...ez a lista végtelen :) ).
Összefoglalva az előbbi kusza gondolatokat:
Azt javaslom, hogy ne azt fogadd meg elsőre, hogy minden reggel jógázol, hanem azt, hogy lefekszel időben aludni! Hogy kipihentebb legyél!

Megjegyzések